Komplett industri automation för livsmedelsindustrin

För ca 20 år sedan så startade ett av Sveriges idag ledande företag inom industri automation för livsmedelsindustrin upp och arbetar idag fortfarande aktivt för att ta fram de allra bästa lösningarna som går till sina kunder. Martensson är det företag som de allra flesta stora matvarukedjor väljer att vända sig till då man alltid kan känna sig trygg med att man kommer att få erfaren och professionell hjälp när det kommer till allt inom automation för livsmedelsindustrin. 

Även om ni arbetar inom andra branscher där ni är i behov av hjälp med automation, idrifttagning eller industriell IT, varför ni än väljer att vända er till dem så kommer ni att få hjälp hela vägen från första kontakt fram till att ni har det färdiga system som ni behöver installerat eller om ni behöver en maskin som tillverkar eller färdigställer en viss produkt eller ett livsmedel som ni tillverkar och säljer. 

Hos Martensson arbetar man alltid mycket nära sina kunder för att ni ska kunna få personlig service och för att man ska ta fram den industri automation som ni behöver anpassat utifrån de önskemål och behov som ni har inom er verksamhet.

Ledande leverantör inom idrifttagning och industri automation

Livsmedelsindustrin är en otroligt stor bransch och därför är det skönt att kunna vända sig till ett företag som Martensson då deras breda kompetens och erfarenhet gör det möjligt för dig att få hjälp oavsett vad det är för livsmedel eller produkt som ni tillverkar och säljer. 

Deras fokus ligger alltid på att erbjuda sina kunder konvertering från gamla styrsystem till moderna, totalansvar vid automation och el när det kommer till nya projekt, optimering och felsökning av era redan befintliga system och mycket mer. Så oavsett om ni arbetar med mjölk, godis, vin, bakverk osv så är Martensson alltid det självklara valet om man vill ha personlig service och bästa möjliga industri automationen för livsmedelsindustrin. ​